Stvaranje neočekivanih veza je jedno od najvećih vrijednosti Sarajevo Unlimiteda. Ali to ne znači da treba da lutate tražeći moguće kontakte tokom foruma, potrebno je samo da se registrujete i to je to.
B2B sastanci Vam nude savršenu priliku za umrežavanje i upoznavanje sa govornicima/cama i učesnicima/cama tokom posebnog termina u toku trajanja foruma Sarajevo Unlimiteda.
Upoznajte nove poslovne partnere i partnerice, razmijenite stečeno znanje, ali i prigrlite svaku moguću priliku!
Krajnji datum za prijave je 15.10.2019. u 23:59 sati.

// OPŠTE INFORMACIJE

INDUSTRY:

Da Ne

COUNTRY:

CATEGORY:

Trajanje sastanka* Sastanci su ograničeni na najviše 10 minuta trajanja. Ukoliko smatrate da vam je potrebno dodatno vrijeme za planirani sastanak, molimo vas da kontaktirate predstavnika kompanije direktno, kako biste ugovorili sastanak u neko drugo vrijeme. Kako biste ovo uradili ovo, kliknite DA u pretposljednjem pitanju ovog formulara.

VAŽNO: Možemo garantovati samo za vrijeme i datum sastanka ugovorene putem ovog obrasca. Sastanci dogovoreni izvan ove platforme su napravljeni isključivo direktno između samih kompanija/predstavnika, tako da nemamo nikakvog uticaja na te okolnosti. U slučaju da ne postoji odgovor na vaš zahtjev/upit od druge strane, bit ćete obaviješteni o tome najmanje jedan dan prije dogovorenog sastanka. Ukoliko je Vaša kompanija iz nekog razloga spriječena da prisustvuje sastancima, jako je važno da to najavite najkasnije 5 dana prije početka foruma. U slučaju vašeg odsustva, molimo Vas da ovlastite drugog/u predstavnika/cu Vaše kompanije da prisustvuje ovim sastancima.